Saapuminen

Lentokentälle

Helpoiten lentoasemalta asunnolle pääsee uudella raitiovaunulinja 2:lla, joka menee keskustan kautta satamaan (Port Lympia). Ratikka lähtee terminaali 1:n tuloaulaan saavuttaessa rakennuksen vasemmasta päädystä. Asunnon lähin pysäkki on Centre Universitaire Méditerranéen. Jatka eteenpäin pysäkiltä Rue de Francea kävellen noin 200 m ja ylitä Grosso, jonka kulmatalon jatkeena on talo numero 2, nimeltään Le Clos Riviere.

Kun menet asunnolta raitiovaunulla lentoasemalle huomioi, että vain joka toinen vuoro menee lentoasemalle ja loput hallintokeskus CADAMiin. Lisätietoa ja karttoja ratikasta.

Lentoasemalta asunnolle pääsee myös Promenade des Anglais katua menevällä bussilla 12 (Ostoskeskus GAP 3000 – Promenade des Arts).  Mene T1 terminaalin kohdalla olevalle pysäkille Aéroport Promenade. Jää pois pysäkillä Grosso CUM / Promenade (edellinen Rosa Bonheur / Promenade). Jatka eteenpäin jalkaisin 100 m ja ylitä La Vela rannan/ravintolan kohdalta Promenade, kulje Rue Honore Sauvan katua AC Nice Marriott-hotellin ohi, ylitä Rue de France ja asunto sijaitsee kulmatalon jatkeena olevassa siivessä. Talon nimi on Le Clos Riviere.

Lentoaseman suuntaan lähin bussipysäkki on Promenadelle saavuttaessa heti oikealla Grosso Cum / Promenade – lentoaseman ykkösterminaalia lähin pysäkki on Aéroport, josta lentoasemalle pääset ylittämällä kadun.

Nizzan joukkoliikenteen reitit (linjakartta 1) ja aikataulut löytyvät täältä: Lignes d’Azur. Voit myös ladata kännykkään saman nimisen sovelluksen.

Joukkoliikenteen vuorovälit ovat päiväsaikaan tiheät, jolloin aikatauluja ei välttämättä tarvita. Sunnuntaisin vuorovälit ovat harvemmat ja tapahtumien vuoksi Promenaden bussiliikenteessä on usein poikkeusjärjestelyjä, joten varaa riittävästi aikaa.

Taksi lentoasemalta asunnolle maksaa noin 30-40 euroa, riippuen mm. matkustajien ja matkalaukkujen määrästä.

Lentoasemalle on matkaa 5 km, joten matka kestää kävellen noin tunnin.