Vuokraus

Vuokraamme Nizzan loma-asuntojamme viikkovuokrausperiaatteella. Vuokrajakso alkaa lauantaina klo 16 ja päättyy lauantaina klo 12, ellei toisin sovita. Huom. talvikaudella vk 44 – 13 vaihtopäivä on sunnuntai (lauantaisin ei suoria lentoja).

Asiakas käyttää omia liinavaatteita ja pyyhkeitä sekä vastaa huoneiston loppusiivouksesta. Lakanoiden koko vastaa suomalaista mitoitusta: aluslakana 140×200 cm (lot 54 mh 160×200 cm) parivuoteeseen sopiva, peittoihin käyvät yhden hengen pussilakanat ja tyynyihin (50×60 cm) tyynyliinat suomalaisella mitoituksella. Varaa mukaan myös astiapyyhe ja lattiapyyhe kylpyhuoneeseen.

Varauksen yhteydessä voi tilata pienestä lisämaksusta liinavaatteet 20 €/hlö ja loppusiivouksen 40 €/kerta (1.1.2025 alkaen 50 €/kerta). Liinavaatteiden yhteydessä on tilattava samalla myös loppusiivous.

 • Liinavaatepakettiin sisältyy 1 kpl/hlö: aluslakana, pussilakana, tyynyliina, kylpypyyhe, käsipyyhe (50×70 cm)
 • Liinavaatepakettiin sisältyy lisäksi 1 kpl: pikkupyyhe (30×50 cm), astiapyyhe ja lattiapyyhe kylpyhuoneeseen.

Edellä mainittu lista toimii myös omatoimimatkailijan muistilistana. Rantapyyhkeet asiakkaan tulee aina tuoda mukanaan.

Huoneiston vuokraan eivät sisälly wc-paperit, pesuaineet, tms. taloustarvikkeet, mutta kaikki huoneistossa olevat ovat käytettävissä.

Huoneistossa ja parvekkeella tupakointi on kielletty. Talon järjestyssääntöjä on noudatettava.

Vuokrausehdot

Vuokranantaja noudattaa seuraavia ehtoja asuntojensa vuokraamisessa, varaamisessa ja tehtyjen varausten peruuttamisessa. Asunnon varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Vuokrajakso alkaa tulopäivänä klo 16 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12, ellei toisin sovita.

Asiakkaan tehtyä varauksen, vuokranantaja lähettää asiakkaalle ennakkomaksua ja loppusuoritusta koskevan maksuohjeen sekä ohjeet avainten toimittamisesta. Varaus vahvistuu ja vuokrausehdot tulevat sopimusosapuolia sitoviksi, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun.

Ennakkomaksu, 20 % vuokrasta, on maksettava 7 päivän kuluessa maksuohjeen saamisesta. Loppusuoritus on maksettava viimeistään 30 päivää ennen vuokrajakson alkua. Jos vuokrajakson alkuun on vähemmän kuin 30 päivää, on koko vuokra maksettava heti.

Asiakas on vastuussa kohteessa aiheuttamastaan vahingosta ja ylimääräisistä siivouskustannuksista. Sattuneesta vahingosta on heti ilmoitettava asunnon omistajalle. Vahingonkorvaus veloitetaan toteutuneiden kustannusten ja selvityskustannusten perusteella.

Jos huoneisto ei ole asiakkaan sen käyttöön saatuaan asianmukaisessa kunnossa tai huoneistossa havaitaan puutteita vuokra-aikana, on siitä ilmoitettava heti vuokranantajalle. Mikäli ilmoitusta ei tehdä heti, katsotaan vuokrakohteen olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa.

Huoneistojen enimmäishenkilömääriä (4 / 5 hlöä) ei saa ylittää. Henkilömäärään lasketaan mukaan yli 2-vuotiaat lapset.

Varaus voidaan peruuttaa seuraavin ehdoin:

 • asiakas voi perua varauksen ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää,
 • peruutus on tehtävä aina kirjallisesti vuokranantajalle (sähköposti, kirje, tmv.), maksuerän maksamatta jättäminen ei ole peruutus,
 • jos peruutus tehdään yli 30 päivää ennen vuokrajakson alkua, veloitetaan asiakkaan maksama ennakkomaksu,
 • jos peruutus tehdään 30 päivää ennen vuokrajakson alkua tai myöhemmin, veloitetaan koko vuokra.

Suosittelemme ottamaan hyvissä ajoin ennen matkaa matkavakuutuksen, joka korvaa asiakkaan äkillisen matkan peruuntumisen.

Vuokranantajalla on oikeus peruuttaa varaus, mikäli asiakas ei ole maksanut ennakkomaksua tai loppusuoritusta eräpäivään mennessä.

Vuokranantajalla on oikeus peruuttaa varaus ennen vuokrauksen alkua, jos ennalta odottamattomat syyt (force majeure) estävät vuokrakohteen luovutuksen. Tällöin jo suoritetut maksut palautetaan asiakkaalle, eikä vokranantajalla ole muuta vahingonkorvausvelvollisuutta.

Mahdolliset sopimuksesta syntyneet erimielisyydet pyritään ratkaisemaan keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, asia ratkaistaan Oulun käräjäoikeudessa. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

Varaus- / yhteydenottolomake

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelin

  Viesti

  Varmistuskoodi

  captcha

  Tiedustelut ja lisätiedot: Juha Pelkonen, p. +358 41 5078 550 tai info(at)premiumrent.fi